Hvem er LION&LIONESS®?

LION&LIONESS ®

Hvem er LION&LIONESS®? 
LION&LIONESS® blev grundlagt i 2018 i Sønderjylland. Idéen bag virksomheden var at skabe noget nyt - noget, som ikke var set i Danmark før, samtidig med at yde den bedste kundeservice til den kvalitetsbevidste kunde.
LION&LIONESS® har siden lanceringen i 2018 leveret kompromisløst træningstøj til hele Danmark. 
Vores mål er det samme, som det har været fra starten af: At skabe sportstøj til dig, som kun vil have det bedste. 
Vi stræber, og har altid stræbt efter at skabe noget nyt og inspirerende gennem vores produkter. Alle vores produkter er skabt af en unik sammensætning af stoftyper, du ikke finder andre steder. På grund af stoftyperne, har vores produkter nogle anderledes og unikke egenskaber. Nogle af vores produkter har f.eks. en speciel svedtransporterende effekt. Stoffet fjerner overfladisk sved fra huden, absorberer det – uden at det tynger – og udleder det på ydersiden, mens sveden forbliver mere eller mindre usynlig. 
Tankerne bag designet af vores produkter har hele tiden været den velkendte nordiske stilart: Simplicitet. Simpliciteten kommer til udtryk i alle aspekter af produkterne - fra farverne til placeringen af syningerne. 
Vi glæder os til at pakke din ordre og vi ved, at du bliver glad for dit nye træningstøj, hvad enten du dyrker fitness, crossfit, yoga eller elsker at løbe.  
Skulle du have spørgsmål til produkterne, er du altid velkommen til at skrive til os på Instagram, Facebook eller på: lionapperal@gmail.com.